Sou a: Inici / Noticies / Igualada enceta els actes de la Primavera Gran amb un homenatge a Coni Torrents i a Isidre Solé

Igualada enceta els actes de la Primavera Gran amb un homenatge a Coni Torrents i a Isidre Solé

La inauguració ha donat el tret de sortida a diverses activitats destinades a la gent gran d’Igualada
24-05-2022

Aquest divendres Igualada ha inaugurat una nova edició de la Primavera Gran que després de dos anys d’aturada es torna a celebrar. La Primavera Gran engloba diverses activitats, sortides i trobades organitzades per l’Ajuntament i l’Associació de la Gent Gran d’Igualada.

L’acte inaugural s’ha dut a terme al Casal del Passeig i com en les últimes edicions ha volgut ser un acte d’homenatge a persones que han tingut una tasca important o han ajudat a l’Associació de la Gent Gran al llarg de la seva història. En aquesta ocasió s’ha homenatjat al músic, Isidre Solé, i a la ex directora del Cor de Santa Maria, Coni Torrents.

L’acte ha estat conduït pel president de l’Associació de la Gent Gran d’Igualada, Enric Senserrich, que, acompanyat de l’alcalde, Marc Castells i la Primera Tinenta d’Alcalde, Carme Riera, ha entregat un obsequi a cadascun dels homenatjats.

L’acte d’inauguració ha comptat amb l’actuació del grup de cambra de l’Escola Conservatori Municipal de Música d’Igualada i també de la Coral Santa Maria que ha estat dirigida per l’homenatjada Coni Torrents.

En els seus parlaments, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha posat en valor la figura dels dos homenatjats “que han fet una gran tasca per mantenir i ensenyar coneixements musicals a les persones grans, fent-les gaudir i descobrir aquest món”. A més, Castells, ha volgut destacar la recuperació de els activitats de la Primavera Gran tant necessàries per recuperar de nou la interacció i el contacte social.

Una gimcana familiar intergeneracional per compartir activitats amb avis i nets serà l’activitat principal de dissabte 28 de maig de 16.30 a 18.30 a la Plaça de Sant Miquel. És una activitat que es troba en el marc del projecte “Igualada ciutat Jugable” i està oberta a tothom. A la tarda, a les 19h, al Centre Cívic Nord, es farà un espectacle de la Companyia de Dansa Flamenca i Contemporània.

 

 

  • Compartir
Pertany a: