Sou a: Inici / Noticies / Igualada estrena el Mirador de Montserrat i un nou tram d'Anella Verda

Igualada estrena el Mirador de Montserrat i un nou tram d'Anella Verda

El camí obert avui recorre les antigues guixeres de Les Comes i té una llargada d’uns 700 metres, comença a la carretera de Les Maioles i finalitza al nou mirador
27-01-2018

Igualada compta des d’aquest dissabte, 27 de gener, amb un nou tram de la seva Anella Verda i amb un nou mirador elevat a Les Comes, batejat com a Mirador de Montserrat.

Precisament, a la passejada inaugural d’aquest dissabte hi ha assistit el Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, que ha acompanyat l’alcalde, Marc Castells, els regidors del consistori, la diputada al Parlament, Alba Vergés, el responsable de l’equip d’arquitectes que ha fet aquest projecte, Enric Batlle, i nombrosos ciutadans que han volgut conèixer aquest nou balcó sobre la capital de la comarca, la Conca d’Òdena i el Massís de Montserrat.

El tram obert avui recorre les antigues guixeres de Les Comes i té una llargada d’uns 700 metres, comença a la carretera de Les Maioles i finalitza al nou mirador, amb la previsió de continuar més endavant l’adequació del camí fins arribar a Can Roca, a l’extrem nord del polígon industrial. S’ha arranjat el corriol existent i s’ha ampliat per a fer possible tant el trànsit a peu com amb bicicleta, s’ha reforçat l’arbrat i s’hi ha establert bancs i nous espais d’aturada des d’on gaudir el paisatge. El nou camí consta de dues superfícies, una de sauló i una altra de formigó luminescent, que durant el dia absorbeix la radiació solar i continua il·luminat durant dues hores un cop s’ha post el sol, permetent resseguir el seu traçat també al vespre.

Al mirador, a més, s’hi ha establert un marc metàl·lic de grans dimensions que permet als passejants fer-se una fotografia amb Montserrat al seu darrere.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir