Sou a: Inici / Noticies / Igualada estrena la remodelació de la vorera nord de l’avinguda de Jaume Caresmar amb una trobada amb els veïns

Igualada estrena la remodelació de la vorera nord de l’avinguda de Jaume Caresmar amb una trobada amb els veïns

S’han ampliat i fet accessibles 298m de vorera, s’ha modernitzat l’enllumenat amb tecnologia LED i s’ha arranjat la Plaça de la Bàscula
29-01-2022

Aquest dissabte al migdia, una trobada amb els veïns ha servit per obrir la remodelació de la vorera nord de l’avinguda de Jaume Caresmar d’Igualada. La intervenció ha consistit en la demolició de l’antiga vorera, en un tram de 298 metres, per tal de construir-la de nou i fer-la totalment accessible.

Amb aquesta obra s’ha renovat de forma integral el paviment de la vorera, en el tram situat entre els carrers de Santa Joaquima Vedruna i el de Pau Casals, dotant-la d’accessibilitat en totes les cantonades. A més s’ha substituït l’enllumenat públic del tram amb tecnologia led i s’han recol·locat vuit arbres per millorar el pas. L’obra ha tingut un cost de 298.696,46€.

En la trobada amb els veïns, l’alcalde, Marc Castells, acompanyat de diversos regidors del consistori, s’ha mostrat satisfet de l’obra de la nova vorera que “permet una circulació molt més còmoda per tothom en especial per a les persones amb mobilitat reduïda”. L’alcalde ja avançat que ja està en estudi la remodelació de la vorera sud de l’avinguda Caresmar ja que “des del consistori som molt conscients que és necessaria”. Castells també ha explicat a veïnes i veïns del barri que molt aviat s’iniciaran les obres de l’entrada a la Ronda Sud i d’una rotonda provisonal al Mirasol “per tal de millorar i estudiar la fluïdesa del trànsit a la zona”.

Les obres de millora d’aquest gairebé 300 metres de vorera s’emmarquen en el projecte de govern per fer una ciutat més amable i accessible, amb tots els passos de vianants de la ciutat adaptats i accessibles abans del 2025.

 

  • Compartir