Sou a: Inici / Noticies / Igualada ha celebrat el el Dia Internacional de la Gent Gran amb una concert d’havaneres i la lectura d’un manifest

Igualada ha celebrat el el Dia Internacional de la Gent Gran amb una concert d’havaneres i la lectura d’un manifest

L’acte va omplir el Casal de la Gent Gran d’Igualada amb més d'un centenar de persones divendres 30 de setembre a la tarda
04-10-2022

En el marc dels actes del Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra cada any l’1 d’octubre, l’Ajuntament d’Igualada va organitzar, el divendres 30 de setembre, un acte homenatge amb un concert d’havaneres del grup Ultramar.

L’acte, que va reunir més d'un centenar de persones, va comptar amb la presentació del president de l’Associació de la Gent Gran d’Igualada, Enric Senserrich, i la presència de l’alcalde de la ciutat, Marc Castells acompanyat de la tinent d’Alcalde, Carme Riera i dels regidors d’Entorn Comunitari, Fermí Capdevila i de Promoció Cultural, Pere Camps.  

Castells va dirigir-se als assistents agraint el paper que els igualadins i igualadines de més edat han tingut i tenen a la nostra societat. L’alcalde va remarcar “la feina de tots i totes vosaltres per haver fet créixer Igualada, aquest acte vol ser un homenatge a totes i tots vosaltres que teniu un paper actiu i vital a la nostra ciutat”. Seguidament, abans de donar inici al concert, s’ha llegit el manifest del Dia Internacional de la Gent Gran elaborat pel Consell de la Gent Gran de l’Anoia centrat en seguir en la tasca de reduir les desigualtats i les discriminacions per raó d’edat. L’Associació de Gent Gran d’Igualada va preparar un rom cremat per convidar a tots els participants de l’acte.

 

  • Compartir
Pertany a: ,