Sou a: Inici / Noticies / Igualada ha iniciat el Pla d’Asfaltatges 2021 amb l’avinguda Catalunya com una dels principals trams d’actuació

Igualada ha iniciat el Pla d’Asfaltatges 2021 amb l’avinguda Catalunya com una dels principals trams d’actuació

L’asfaltatge ha començat pels trams de l’avinguda de Sant Jaume Sesoliveres, l’avinguda Mestre Muntaner i el Carrer de Lecco
06-08-2021

Aquests primers dies d’agost s’ha iniciat el pla d’asfaltatges 2021 que dona continuïtat a la campanya d’asfaltatges que es realitzen any rere any per tal de tenir el ferm dels vials públics en bon estat. El pressupost amb què compta el pla aquest any és de 430.000€ i comprendrà una superfície d’actuació de 36.820,50 m2.

Les obres d’asfaltatge s’han iniciat als trams de l’avinguda de Sant Jaume Sesoliveres, l’avinguda del Mestre Muntaner i el carrer de Lecco i els propers dies es faran les actuacions en la resta de vies previstes.

El pla contempla els propers dies l’asfaltatge de l’avinguda de Catalunya en diversos trams: des de l’avinguda Doctor Pasteur a l’Avinguda d’Andorra, de la rotonda de l’Hospital fins al carrer de Girona i de la Rotonda del Carrer Lleida a la Plaça Mossen Segura. També l’avinguda d’Andorra, des de l’avinguda Països Catalans al carrer de Lecco.

També s’asfaltaran el carrer de la Pobla de Claramunt, des de l’avinguda Pasteur al Carrer Comarca; el carrer Carles Riba, des del carrer de les Guixeres al Nou Pavelló; el carrer de Florenci Valls, des de la plaça Francesc Bedós a la plaça Pompeu Fabra i el carrer Òdena, entre l’avinguda de Barcelona i el carrer del Rei Ferran d’Antequera.

De cara a l’any vinent, el Pla d’Asfaltatges 2022 està preveu, entre d’altres, la millora de diversos trams del Passeig Verdaguer tal i com ja va iniciar-se en el pla de l’any 2020 amb l’asfaltatge del tram nord entre carrer Lleida i Av. Pau Casals.

  • Compartir