Sou a: Inici / Noticies / Igualada i Montluçon avancen cap al seu agermanament

Igualada i Montluçon avancen cap al seu agermanament

Les dues ciutats treballen per a poder formalitzar el protocol corresponent durant la propera Festa Major d'Igualada, al mes d’agost
11-04-2017

Les ciutats d’Igualada i Montluçon continuen avançant cap al seu agermanament i actualment es treballa per a poder formalitzar el protocol corresponent durant la propera Festa Major, al mes d’agost.

El passat cap de setmana, una delegació de l’Ajuntament encapçalada per l’alcalde, Marc Castells, amb l’Associació d’Agermanaments d’Igualada i les entitats culturals i tradicionals Dessota i Diables d’Igualada, van ser convidats pel batlle Daniel Dugléry a participar al Carnaval du Boeuf Villé, una de les seves principals festivitats.

Montluçon pertany a la regió d’Auvergne-Rhône-Alps, té al voltant de 39.000 habitants i, tot i que històricament es va distingir per la mineria i la siderúrgia, actualment concentra la seva activitat econòmica en les indústries química i electrònica. Ara mateix, la capital de l’Anoia ja està agermanada amb Guimaraes (Portugal), Lecco (Itàlia) i Aksakovo (Bulgària).

IMATGES DE L'ESDEVENIMENT A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir