Sou a: Inici / Noticies / Igualada inaugura la renovació del parc Garcia Fossas amb una multitudinària festa infantil

Igualada inaugura la renovació del parc Garcia Fossas amb una multitudinària festa infantil

S’han renovat tots els jocs infantil amb la incorporació de dos elements inclusius i s’han plantat 1300 plantes arbustives que enjardinen tot l’espai
13-03-2023

Aquest divendres, 10 de març s’ha obert la renovació del Parc Garcia Fossas amb una multitudinària festa infantil que ha comptat amb l’animació del grup Els Músics del Parc i les activitats i jocs de Tot Circ. La festa ha servit per inaugurar oficialment la renovació del parc que donen respostes a les demandes de l’associació de veïns, l’escola Garcia Fossas i dels veïns del barri del Poble Sec.

Les obres han consistit en la renovació de tots elements de joc infantils, dos dels quals són inclusius. Ara el parc té més espais de joc amb elements per totes les edats. A banda, s’ha canviat tot l’enjardinament del parc amb més de 1300 plantes arbustives autòctones i amb un baix manteniment. El parc s’ha cobert amb sauló compactat per renaturalitzar encara més tots els espais de joc, estada i oci familiar. També s’han renovat els elements de mobiliari de fusta amb bancs i taules de pícnic en diferents zones. El parc ara te un nou tancament integrat amb l’entorn que el fa més segur i el preserva a les nits.

La inauguració ha comptat amb la presència de diferents membres del consistori, l’alcalde de la ciutat, Marc Castells i els representants de l’Associació de Veïns del Poble Sec. Castells ha animat a tothom a gaudir d’aquest nou espai i a “cuidar-lo entre tots per tal que es mantingui com ara, nou, amb vegetació i espais pels ocells i animals de la ciutat”. A banda Castells també ha recordat que en menys d’un mes el barri tindrà molt a prop l’ampliació del Parc Central “que tindrà un espai d’skate fruit del procés participatiu dels nens i nenes de la ciutat, en un entorn verd i natural amb el Parc Central i el nou biollac”.

  • Compartir
Pertany a: , ,