Sou a: Inici / Noticies / Igualada engega una campanya de foment de la recollida selectiva als equipaments esportius d’Igualada

Igualada engega una campanya de foment de la recollida selectiva als equipaments esportius d’Igualada

S’incrementa el nombre de contenidors i papereres de recollida selectiva a tots els equipaments esportius i dues agents cíviques informen sobre el seu ús correcte
15-12-2021

L’Ajuntament d’Igualada ha engegat una campanya de foment de la recollida selectiva als equipaments esportius. Així, s’està incrementant el nombre de contenidors i papereres de recollida selectiva a tots els centres públics esportius i dues agents cíviques ofereixen informació sobre el reciclatge als usuaris dels equipaments durant els entrenaments i els partits.

El regidor de Sostenibilitat, Miquel Vives, confia en una bona participació i ha recordat que "Cal usar en tots els espais els contenidors de forma correcta. En els entorns on es practica esport son lloc perfectes per a crear nous hàbits i conductes més respectuoses amb el medi ambient. Amb projectes de millora del reciclatge i de sensibilització com les que estem portant a terme, fem d’Igualada una ciutat cada dia més verda i sostenible”.

De moment, la campanya ha començat als dos camps de futbol de Les Comes i està previst que continuï a la resta d’equipaments de la ciutat. Des de l’Ajuntament, s’ha demanat també la col·laboració als clubs esportius per tal que facin extensiva la informació entre els seus socis i sòcies i entre tothom, es pugui gaudir d’unes instal·lacions netes i a l’hora respectuoses amb el medi ambient.

La recollida selectiva i el reciclatge permeten estalviar recursos escassos i part de l'energia necessària per a la fabricació dels productes a partir de matèries primeres verges. L'aspecte bàsic de la recollida selectiva és la selecció que els ciutadans realitzen dels productes recuperables i que, posteriorment, l'administració s'encarrega de gestionar.

  • Compartir