Sou a: Inici / Noticies / Igualada obre el termini per demanar ajuts per l’IBI i la taxa d’escombraries

Igualada obre el termini per demanar ajuts per l’IBI i la taxa d’escombraries

Fins el 17 de febrer de 2023 es poden demanar els ajuts
11-01-2023
Igualada obre el termini  per demanar ajuts per l’IBI i la taxa d’escombraries

Ajuts IBI i escombraries

L’Ajuntament d’Igualada ha obert novament els terminis de sol·licitud per a demanar diferents subvencions, adreçades específicament a les famílies monoparentals i a les persones grans o pensionistes.

D’una banda, les persones empadronades a Igualada per a majors de 65 anys, pensionistes o persones majors de 55 anys en situació d’atur de llarga durada; així com, també per famílies monoparentals, poden demanar una subvenció per al pagament de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI), sempre que compleixin els requisits indicats a les bases de la convocatòria.

D’altra banda, podran sol·licitar una reducció de la Taxa per a la Recollida d’Escombraries totes aquelles persones que siguin majors de 65 anys o pensionistes per raó de jubilació, viduïtat, invalidesa absoluta o permanent o beneficiaris d’una PNC, que no siguin propietaris de béns immobles, exceptuant l’habitatge i el pàrquing vinculat per al qual es demana la bonificació. Totes les persones que constin empadronades en el domicili per al qual se sol·licita l’exempció també hauran de complir aquests requisits. S’exceptua el cas en què qui convisqui i no acompleixi aquestes condicions siguin fills menors de 16 anys o tutelats.

Els detalls, condicions i documentació necessària per aquestes sol·licituds es poden consultar en línia a https://tramits.igualada.cat/Ciutadania/ o personalment a l’OAC municipal. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el divendres, 17 de febrer i es pot fer online o presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la Plaça de l’Ajuntament 1, de dilluns a dijous de 8 a 18h i els divendres de 8 a 14h.

  • Compartir
Pertany a: