Sou a: Inici / Noticies / Punt i final a la Primavera Gran 2015

Punt i final a la Primavera Gran 2015

Les xerrades, excursions, concerts, espectacles i àpats de germanor van comptar amb una gran participació
05-05-2015

El passat diumenge, 3 de maig, va tenir lloc la cloenda de la Setmana Gran, una proposta d’activitats organitzades per l’Associació de la Gent Gran i l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, que ha comptat amb una nodrida participació. Alguna de les activitats més concorregudes han estat el dinar d’inauguració que es va dur a terme al Casal del Passeig, les excursions a Ripoll i Montserrat o la visita al Museu del Tren Rail Home BCN, aquesta darrera amb la participació dels avis i àvies de les residències d’Igualada. També tenir molta afluència el concert de la Banda de Música d’Igualada, malgrat que davant la previsió de pluja es va haver de traslladar a l’esglèsia-auditori de l’Escola Pia.

D’altra banda, van ser també molt interessants la conferència per a les persones usuàries del servei de teleassistència o la tertúlia Les devocions i els ritus a la vida quotidiana, una trobada que va permetre compartir experiències en relació a aquest tema i va oferir un valuós material que va quedar enregistrat i es conservarà a la Biblioteca de la Memòria. 

Durant la Primavera Gran s’han dut a terme també dues grans celebracions: la de les persones que aquest any compleixen vuitanta anys i que van poder compartir un gran sopar a l’Escorxador i la d’aquells matrimonis que aquest any celebren les Noces d’Or, que van  participar d’un sopar especial a l’Hotel Ciutat d’Igualda.

Els actes culturals també han tingut cabuda dins la programació: des de cant coral a teatre, passant per actes folklòrics. Propostes en els que la gent gran d’Igualada hi ha participat com a espectador, però també com a protagonista.

Finalment, la cloenda de les activitats de la Primavera Gran es va dur a terme diumenge amb l’espectacle de Playback Llum i color a càrrec de l’Associació de la Gent Gran d’Igualada, al Teatre Municipal l’Ateneu. Com cada any, els integrants del grup, dirigits per Pilar Benito i amb vestuari de Pere Vila, van fer passar una bona estona als assistents, fent-los recordar grans èxits musicals de tots els temps.

 

  • Compartir
Pertany a: ,