Sou a: Inici / Noticies / Igualada recupera l’homenatge a les parelles que han complert 50 anys de matrimoni

Igualada recupera l’homenatge a les parelles que han complert 50 anys de matrimoni

Dins dels actes de la Primavera Gran s’ha celebrat el sopar de les Noces d’Or de les parelles que els han fet durant els anys 2020, 2021 i 2022
20-05-2022

Després de dos anys en què no s’ha pogut celebrar, Igualada ha recuperat el sopar d’homenatge a les parelles que han complert 50 anys de casats. El sopar, que és un dels actes inclosos dins de la programació de la Primavera Gran, ha tingut lloc el dijous 19 de maig a l’Hotel Amèrica.

En total l’acte ha reunit 102 parelles que han celebrat les Noces d’Or durant els anys 2020, 2021 i 2022. El sopar ha estat presidit per l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells acompanyat de la Primera Tinenta d’Alcalde, Carme Riera i del Regidor de Promoció Cultural, Pere Camps.

Durant l’acte s’han repartit plaques commemoratives als matrimonis i des de l’Ajuntament s’ha volgut homenatjar a totes les parelles. Marc Castells ha posat en valor aquests anys de matrimoni de totes les igualadines i igualadins presents al sopar. Castells ha remarcat que tots ells son “les persones que feu Igualada, amb la vostra feina i la vostra activitat del dia a dia tireu endavant la ciutat, l’heu fet créixer i ser com és avui”.

La trobada ha comptat amb l’actuació del grup musical “Som-hi Band” que ha amenitzat la vetllada i ha ofert un ball final per cloure l’acte.

 

  • Compartir