Sou a: Inici / Noticies / Igualada rep a l'octubre el festival Esport i Natura

Igualada rep a l'octubre el festival Esport i Natura

L’Esport i Natura Festival celebrarà la seva sisena edició a Igualada el cap de setmana de l’11 i el 12 d’octubre. L’Esport i Natura Festival és un certamen que té com a objectiu promoure i divulgar la pràctica de l’esport i la vida saludable.
01-10-2014

L’Esport i Natura Festival celebrarà la seva sisena edició a Igualada el cap de setmana de l’11 i el 12 d’octubre. L’Esport i Natura Festival és un certamen que té com a objectiu promoure i divulgar la pràctica de l’esport i la vida saludable. L’esdeveniment, que fins ara s’havia celebrat a Barcelona, canvia d’ubicació per tal d’apropar el festival encara més a la natura. En aquest sentit, la comarca de l’Anoia i a la seva capital són espais idonis per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure ja que el 95% del seu territori és natura, amb desnivells que permeten la pràctica de diferents esports i centenars de quilòmetres de camins rurals.

L’Esport i Natura Festival es vertebra a partir de tres eixos: les activitats familiars, la competició i l’espai firal. El centre neuràlgic del certamen s’ubicarà a les esplanades de l’avinguda Catalunya d’Igualada, un espai idoni per a la instal·lació de les diferents estructures que permetran la pràctica d’escalada, Bike Trial, Slackline, etc. i gaudir amb les tirolines, circuit d’agilitat o els inflables, entre d’altres. L’horari d’obertura del festival serà el dissabte de 10 a 20 hores i el diumenge de 10 a 16 hores i està pensat perquè tots els membres de la família –independentment de la seva condició física i/o edat- puguin gaudir-lo.

Activitats familiars · Les activitats familiars de l’Esport i Natura estan pensades per a infants a partir de 2 o 3 anys. Per accedir-hi caldrà adquirir una polsera identificativa a l’entrada que tindrà un cost de 5€. Hi haurà diversos descomptes, sortejos i promocions a través de mitjans de comunicació i xarxes socials pròpies del certamen que permetran a les famílies obtenir la polsera gratuïtament. Amb aquesta entrada es tindrà accés il·limitat a totes les activitats familiars mentre duri el festival.

A l’espai d’activitats familiars s’hi podran trobar rocòdroms, tirolines, un circuit d’agilitat de fusta i cordes, inflables infantils, tallers infantils, escola de Bike Trial, Escola de Push Bike Trial, Wood Park, bicicletes elèctriques, Slackline, i zones de restauració que permetran a les famílies fer un mos o quedar-se a dinar mentre duri el festival. A més, també hi haurà diverses exhibicions de skijoring (mushing), agility, slackline o marxa nòrdica obertes a tothom.

Competició · En la vessant competitiva, l’Esport i Natura Festival reuneix les competicions més importants de les diferents disciplines esportives outdoor. Així doncs, està programada l’Scott Marathon Cup -prova de la Copa Catalana de BTT-, l’Open Infantil Ciutat d’Igualada de BTT, el canicròs Ciutat d’Igualada, la cursa Ciclocross i la Four Factors, una nova cursa contra els elements (aigua, aire, foc, terra). També es farà la Caminada Popular Ciutat d’Igualada per l’Anella Verda i la BTT Experience Ciutat  d’Igualada.

Espai Firal · El tercer eix de l’Esport i Natura Festival és l’espai firal on s’hi podrà trobar tot allò relacionat amb el món de l’esport a l’aire lliure. S’hi exposaran marques, però també hi haurà presència d’entitats i institucions, i competicions vinculades amb la temàtica. També hi haurà un espai dedicat al gos, l’Espai Gos.

Trobareu tota la informació AQUÍ

  • Compartir