Sou a: Inici / Noticies / Igualada tindrà deu quilòmetres de lluminària nadalenca

Igualada tindrà deu quilòmetres de lluminària nadalenca

Amb la voluntat de donar suport al comerç, la cultura i la restauració, les llums de Nadal arriben a tots els districtes de la ciutat
02-12-2020

Tenint en compte que la campanya nadalenca d’aquest any serà molt atípica, l’Ajuntamet d’Igualada ha posat especial èmfasi a reforçar els sectors locals del comerç, de la restauració i de la cultura, amb accions al voltant del lema “A Igualada per Nadal fem pinya”. En aquest context, el regidor de Mobilitat i Sostenibilitat, Miquel Vives, ha explicat que aquesta excepcionalitat s’ha aplicat també en la col·locació de la il·luminació nadalenca: “el que hem fet és il·luminar el màxim nombre de carrers possible i aquest és l’any que Igualada tindrà més llums al carrer de la història. Tots els districtes de la ciutat tindran llums de Nadal”.

Aquest esforç per potenciar la il·luminació es concreta en 10 quilòmetres de lluminària a la ciutat d’Igualada, distribuïts en 26 punts d’il·luminació, que inclouen 3 arbres de gran format. Vives ha explicat que, a banda del centre de la ciutat, hi ha divuit carrers més il·luminats. “Aquestes dades confirmen que realment hem fet una il·luminació especial i atípica per fer aquesta pinya amb el comerç i aquest sector tingui una bona campanya de Nadal”.

El regidor ha explicat les tres enceses de llums de Nadal que s’han programat. La primera va tenir lloc divendres passat a la plaça de l’Ajuntament, la segona s’ha fet aquest dimecres a l’interior del Mercat de La Masuca, i la tercera es farà aquest divendres a la zona comercial nord.

 

 

  • Compartir