Sou a: Inici / Noticies / Igualada tindrà un nou Auditori al costat del Parc Central

Igualada tindrà un nou Auditori al costat del Parc Central

En aquest equipament també s’hi ubicarà l’Escola de música, el conservatori i l’escola de teatre municipal i contemplarà espais per a totes les arts escèniques
21-12-2022
Igualada tindrà un nou Auditori al costat del Parc Central

Zona nou auditori

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha anunciat que la ciutat després d'exercir la Capitalitat de la Cultura Catalana 2022, finalment tindrà un Auditori per donar resposta a les necessitats reivindicades per les entitats pel que fa a totes les disciplines que destaquen a la nostra ciutat, i aquest estarà ubicat als terrenys municipals que hi ha al costat del Parc Central, entre el C/França i l'Av. de Catalunya.

Els passos inicials per la construcció d'aquest auditori, ja han començat amb la contractació de l'arquitecte igualadí Pere Puig, que serà el responsable de redactar l'avantprojecte d'aquest edifici i de l'arquitecte Yves Chapon que ja ha estat contractat per redactar el pla funcional que tindrà l'objectiu de determinar tots els espais que s'hi hauran d'ubicar de les diferents disciplines i l'escola de música, el conservatori i l'escola de teatre municipal.

La ubicació d'aquest equipament tan necessari i tan demandat a la nostra ciutat, completarà el projecte del Parc Central, que consta de tres fases: la primera que ja està completada és la gran esplanada verda on ja s'hi acullen grans esdeveniments. La segona, actualment en construcció és el gran parc infantil on hi haurà un skate parc, diversos jocs infantils de gran format, i es complementarà amb el biollac i els més de 150 arbres que hi estan previstos. L'última fase és l'anunciada avui, on el nou auditori i el seu entorn naturalitzat, en serà el protagonista.

Aquest projecte es farà escoltant les entitats que en seran les usuàries i per aquest motiu, es crearà un consell assessor format per membres de diverses disciplines artístiques que ha de treballar al costat de l'equip redactor, per fer d'aquest auditori un projecte cultural del màxim nivell.

 

  • Compartir
Pertany a: