Sou a: Inici / Noticies / Igualada tindrà un nou cicle de grau superior municipal de Gràfica Audiovisual

Igualada tindrà un nou cicle de grau superior municipal de Gràfica Audiovisual

La nova formació tindrà una durada de dos anys i s’impartirà a l’Escola Municipal d’Art i Disseny La Gaspar
05-05-2021

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de la tinenta d’alcalde, Patrícia Illa, la directora de l’Escola Municipal d’Art i Disseny “La Gaspar”, Raquel Camacho, i la docent i membre de la direcció del mateix centre, Ester Comenge, ha anunciat que Igualada tindrà un nou Grau Superior de Gràfica Audiovisual el proper curs. El nou grau, que s’impartirà a “La Gaspar” serà totalment municipal, tindrà trenta places i una durada de dos anys.

L’escola Municipal d’Art i Disseny adequarà els espais i ampliarà els equipaments tècnics per oferir aquest nou cicle que complementa i fa més gran l’oferta formativa que ja s’ofereix al centre. Aquest nou cicle de formació professional, a més, es podrà cursar en la modalitat de 2+1, és a dir, que els alumnes que ja han cursat el Grau Superior de Gràfica Publicitària només hauran de fer un curs per obtenir el títol de Grau Superior de Gràfica Audiovisual.

El nou curs tindrà set mòduls formatius entre els que destaquen Guió i Estructura Narrativa, Història de la Imatge Audiovisual o Tècniques 3D a banda dels projectes pràctics que es realitzaran.

En la presentació d’aquest nou cicle, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells ha destacat que aquesta ampliació suposa una important aposta “per la formació de qualitat, adaptada a les noves tecnologies i al món professional actual”. Castells ha posat en valor la formació professional que s’imparteix a Igualada que aconsegueix l’objectiu de fer “que els nostres joves puguin formar-se a Igualada, amb una oferta actual, competitiva i, com en aquest nou grau, totalment municipal”.

De la seva banda, Raquel Camacho, directora de La Gaspar, ha agraït la tasca feta per l’ajuntament per tirar endavant aquest nou projecte alhora que ha destacat “l’augment de competències que aquest nou cicle donarà als alumnes de l’escola, que tindran una formació encara més àmplia i competitiva”

  • Compartir