Sou a: Inici / Noticies / Igualada torna a oferir el projecte ‘Cap infant sense saber nedar’ als alumnes de 6è de primària

Igualada torna a oferir el projecte ‘Cap infant sense saber nedar’ als alumnes de 6è de primària

La iniciativa té com a objectiu explicar els riscos d’accident aquàtic i promoure l’aprenentatge de la natació
25-01-2023
Igualada torna a oferir el projecte ‘Cap infant sense saber nedar’ als alumnes de 6è de primària

Piscina Comes

L’Ajuntament d’Igualada continua aquest curs escolar amb el projecte ‘Cap infant sense saber nedar’, que té com a objectiu evitar accidents aquàtics i promoure l’aprenentatge de la natació. L’activitat, prevista abans de l’estiu, s’adreça als infants de 6è de primària de les escoles de la ciutat i els explica els riscos amb què es poden trobar a l’aigua i com evitar-los. Als infants que hagin assistit a classes de natació en anys anteriors els serveix per recordar tècniques de natació i a aquells que no estan familiaritzats amb la piscina els permet prendre consciència del seu nivell i animar-los en l’aprenentatge.

El curs passat van participar a la iniciativa set escoles de la ciutat; Escola Dolors Martí i Badia, Escola Gabriel Castellà i Raich, Escola Ramon Castelltort, Escola Ateneu Igualadí , Escolàpies Igualada, Maristes Igualada, Escola Mare del Diví Pastor amb un total de més de  250 alumnes. Per facilitar la participació de tots els infants el projecte s’ofereix en horari lectiu i l’accés a la piscina i el transport fins a la instal·lació és gratuït, gràcies al treball conjunt entre el Servei d’Esports i el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada.

La regidora d’esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patricia Illa, recorda que aquest projecte va néixer en el marc del Pla Educatiu d’Entorn d’Igualada, arrel de la voluntat de la comunitat educativa de donar resposta a situacions detectades en sortides escolars. “És molt important que els nens i nenes coneguin quin és el seu nivell de natació, per evitar riscos relacionats amb l’aigua.” 

 

  • Compartir
Pertany a: