Sou a: Inici / Noticies / Igualada viu intensament la diada de Sant Jordi

Igualada viu intensament la diada de Sant Jordi

La Plaça de Cal Font i la Rambla Sant Isidre s’han convertit aquest dilluns, 23 d'abril, en el centre de la celebració de la diada a la capital de l'Anoia
23-04-2018

La Plaça de Cal Font i la Rambla Sant Isidre es conveteixen aquest dilluns, 23 d'abril, en el centre de la celebració de la diada de Sant Jordi a Igualada.

En total s’hi han instal·lat 55 parades de floristes, llibreters i entitats locals, que han omplert d’activitat cultural i festiva el centre de la ciutat. Com és habitual, les floristeries i llibreries s’han establert a Cal Font, on també hi ha enguany una carpa dedicada als autors locals i, de la seva banda, les entitats socials, culturals, esportives, polítiques i juvenils s’han ubicat a la Rambla Sant Isidre. Durant el matí, nombrosos centres escolars han visitat el centre de la ciutat i, a partir de mitja tarda s’espera, com és habitual, que hi hagi la major afluència de públic general.

A banda de les activitats programades a la Biblioteca Central, aquesta tarda se celebrarà una ballada de sardanes al Passeig Verdaguer, formant part d’una programació d’activitats al voltant de la cultura i la tradició que, a Igualada, va arrencar ja la setmana passada.

Sant Jordi al Consorci Sociosanitari d'Igualada · L’Ajuntament, seguint la tradició, acompanya també avui en la celebració de la diada de Sant Jordi la gent gran i els treballadors dels centres i pisos tutelats del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). Aquest dilluns, l’alcalde, Marc Castells, visita el Centre de Dia Montserrat, el Centre de Dia Sant Jordi, la Residència Pare Vilaseca i els habitatges Viu B i Viu B2, acompanyat per la tinent d’alcalde d’Acció Social i Igualtat, Carme Riera, i regalant una rosa als avis i àvies i agraint també la tasca dels professionals que hi treballen i en tenen cura en el seu dia a dia.

IMATGES DE LA JORNADA A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir