Sou a: Inici / Noticies / Igualada viu una participada rua de Carnaval amb 19 comparses i 1390 participants

Igualada viu una participada rua de Carnaval amb 19 comparses i 1390 participants

El primer premi ha estat per “Picassoltes”, el segon premi ha estat per la comparsa “Hakuna Matata i sigues MDP” i el tercer per “Ciber Action”
12-02-2024

Aquest dissabte ha tingut lloc la Rua del Carnaval d’Igualada, organitzada pel Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la participació de 19 comparses i 1390 persones.

La carrossa del Rei Carnestoltes d’aquest any va estar organitzada i muntada per l'AFA de l'Acadèmia Igualada i van llegir el pregó, del qual van ser els autors també, en arribar a la plaça de Cal Font.

El primer premi de la rua d’aquest any ha estat per la comparsa “Picassoltes”, de l’Associació Camp del Rei de Vilanova del Camí. El segon premi ha estat per la comparsa “Hakuna Matata i sigues MDP” de l’AFA de l’escola Mare del Diví Pastor. Finalment el tercer premi va recaure en la comparsa “Ciber Action”, una comparsa particular provinent de Capellades.

Aquests premis han estat lliurats per la Carme Riera, regidora de Cultura i Salut; Pere Camps, regidor de Relacions Institucionals i Josep M. Carpi, regidor d’Ensenyament.

Les comparses que han rebut premis de 500 € han estat les següents: Picassoltes, de l’Associació Camp del Rei, de Vilanova del Camí; Hakuna Matata i sigues MDP; Ciber Action, comparsa particular de Capellades; La teva llum, de Lokiloké d’Igualada i Amunt de l’AFA Escola Maristes.

Les comparses que han rebut 200€ de premi han estat: la unión hace la juerga, comparsa particular de Sta. Margarida de Montbui; Valors olímpics, de l’AFA Escola Dolors Martí; Si fa calor posa-t-hi fulles, de l’AFA Ramon Castelltort; Vilanovnis, els impostos no pugen els abduïm nosaltres, del Club de Futbol de Vilanova del Camí; Wally buscant l'ampliació, de l’AFA Pompeu Fabra de Vilanova del Camí; Pinta la vida del color que vulguis, del CDR de Castellolí; Ateneu gira musical, de l’AFA Ateneu Igualadí; els Gegants del Regne Xampinyó, dels Geganters i Grallers de Vilanova del Camí;  Ballant un somni, de l’Esbart Dansaire de Vilanova del Camí i Disparatat bosc encantat, de l’AFA Joan Maragall de Vilanova del Camí.

El jurat de les comparses va està constituït per: Mariona Camèlia, Marc Lumbreras, Joan Llorach, Maria Morales, Olga Solà i Albert Compte, que va actuar de secretari. L’acte va ser presentat a la plaça de Cal Font per Yannick Ramis.

Diumenge, Carnaval Infantil a la plaça de l’Ajuntament

L’endemà diumenge, a les 12h,  la Plaça de l’Ajuntament ha estat l’escenari del Carnaval Infantil amb un espectacle d’animació pels més petits amb Carles Cuberes que porta per títol: “Cassoles, Olles i Cançons”.

  • Compartir
Pertany a: