Sou a: Inici / Noticies / Igualada viurà el proper diumenge 13 de novembre la 4a Cursa Anoia en Marxa Contra el Càncer

Igualada viurà el proper diumenge 13 de novembre la 4a Cursa Anoia en Marxa Contra el Càncer

Es tracta d’un recorregut de 5km que començarà a l’Estadi Atlètic d’Igualada que els participants podran completar corrent o caminant
02-11-2022

El diumenge, 13 de novembre, tindrà lloc la IV Cursa Anoia en marxa Contra el Càncer, organitzada per l’Associació Contra el Càncer a Igualada. Amb l’objectiu de conscienciar i col·laborar amb la malaltia, l’Associació fa una crida a participar en aquest esdeveniment esportiu dirigit a famílies, joves, adults i tot aquell que es vulgui animar.

Actualment, una gran part de les persones que viuen a Catalunya tenen càncer. L’Observatori del Càncer de l’Associació Contra el Càncer estima que 18.880 dones i 25.719 homes van ser diagnosticats de càncer l’any 2020. Això fa que la taxa d’incidència a Catalunya sigui de 573 casos per cada 100.000 habitants. Tot i l'evidència científica que uns hàbits de vida saludable redueixen el risc de sofrir càncer, el 48% de la població té sobrepès i el 39% no realitza activitat física.

L’Associació Contra el Càncer impulsa diferents activitats per tal de col·laborar amb la malaltia i poder impulsar una investigació més potent per trobar solucions contra el càncer. En aquest cas, es tracta d’un recorregut de 5km que començarà a l’Estadi Atlètic d’Igualada i on els participants podran completar-lo corrent o caminant, perquè totes aquelles persones que vulguin, puguin participar-hi. A l’acabar l’activitat, es farà una classe de Zumba per seguir gaudint de la jornada.

Té un preu de 10€ que inclou una samarreta tècnica i la participació en un sorteig de diferents regals. La recollida de dorsals i samarretes es farà el mateix dia de la cursa i els dies 9,10, 11 de novembre al matí entre les 09:30h i les 14:00h i per la tarda de 15:00h a 19:00h, i el dissabte 12 de novembre de 10:00h a 13:30h a la Rambla Nova, 32, d’Igualada.

A més, per tal de poder facilitar més informació tant de la cursa com de la malaltia, el dimecres dia 2 de novembre es realitzarà una roda de premsa a l’Ajuntament d’Igualada.

Les inscripcions a la cursa es poden fer online des d’aquest link o presencials en els següents punts:

  • Punt Comarcal d’Igualada: Rambla Nova 32 ( de dilluns a divendres als matins de 9.30h a 14h i  Dilluns i dimecres a la tarda de 15h a 19)
  • Cal Font Welness Centre de dilluns a divendres ( de 7h a 21.30) i Dissabte (de  9.00h a 20h)

Es tracta d’una activitat sense ànim de lucre. L’entitat Rotary Club d’Igualada com a patrocinador principal i  empreses com: Cristobal Terron, Comercial Godó, S.L., Kertas Packaging, S.L., Sita Murt, La Renda Urbana i RCN  com a patrocinadors.

 

  • Compartir