Sou a: Inici / Noticies / Igualada viurà un Sant Jordi adaptat a la Covid al Passeig Verdaguer

Igualada viurà un Sant Jordi adaptat a la Covid al Passeig Verdaguer

L’espai tindrà 20 parades professionals amb control d’aforament i gel hidroalcohòlic a les entrades
14-04-2021

Aquest proper 23 d’abril Igualada viurà un Sant Jordi diferent i adaptat a les normatives de seguretat establertes pel PROCICAT. Des de l’ajuntament d’Igualada s’ha reubicat l’activitat cultural de llibreries i floristeries al Passeig Verdaguer, entre els carrers de Sant Magí i Òdena. L’espai estarà delimitat, tindrà control d’aforament i dispensadors de gel hidroalcohòlic a les entrades. La jornada s’iniciarà a les 9h. i s’allargarà fins les 21h.

A l’espai s’hi ubicaran 20 parades professionals de les quals 8 són llibreries, 9 són floristeries, 2 seran per la premsa i 1 espai estarà dedicat als autors igualadins.

El regidor de Mobilitat, Miquel Vives, ha estat l’encarregat de presentar els canvis que viurà la festa d’aquest any. Vives ha explicat que des del govern “s’ha treballat de forma coordinada amb les llibreries i floristeries de la ciutat” alhora que ha destacat que des de l’ajuntament s’ha lluitat per “mantenir viva la cultura, tal i com ja es va fer l’any passat amb la celebració de la nit de llibres i flors a l’estiu”.

Aquest any no es podrà comptar amb les parades d’associacions a causa de les restriccions. Des de l’ajuntament s’ha tingut en compte la normativa del pla específic per Sant Jordi 2021 que ha fet el departament de cultura de la Generalitat conjuntament amb el Gremi de Llibreters de Catalunya i el Gremi de Floristes de Catalunya.

  • Compartir