Sou a: Inici / Noticies / 'Immortal' de Bruno Oro, per Festa Major a l'Ateneu

'Immortal' de Bruno Oro, per Festa Major a l'Ateneu

El popular actor portarà a l’escenari igualadí, el 25 d'agost al vespre, una comèdia dramàtica futurista
21-08-2018
'Immortal' de Bruno Oro, per Festa Major a l'Ateneu

Foto: David Ruano

El popular actor Bruno Oro, que es va donar a conèixer sobretot en el món de la imitació interpretant multitud de personatges a Polònia i Crackòviaarriba al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada aquest dissabte, 25 d’agost a les 21h, amb una obra on pregunta si l’espectador està preparat per ser etern. Un viatge pels clarobscurs d’una vida que mai s’acaba.

El preu de les entrades és de 12 euros, amb els descomptes habituals. Es poden comprar al Punt de Difusió Cultural i Turística del c/ Garcia Fossas, de 18 a 21h. També a www.ticketea.com i, el mateix dia, des d’una hora abans a la taquilla del teatre.

Immortal: reflexions al voltant del temps · Què faríem si tinguéssim tot el temps del món? Immortal és una comèdia dramàtica futurista en què el popular actor Bruno Oro es desdobla en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat. Què faríem si haguéssim d’aguantar el sogre fins la fi dels temps? Què faríem si haguéssim de treballar en aquella feina que no ens agrada 200 anys més? Què farem quan els propis fills ja siguin besavis? En el primer solo teatral, Bruno Oro s’acompanya pels dos millors creadors teatrals de ciència ficció: el dramaturg i director Marc Angelet i el dramaturg i realitzador audiovisual Alejo Levis.

Marc Angelet combina la seva feina de dramaturg i director d'escena amb la participació en mitjans de comunicació i la pedagogia. És professor a l'Escac, Aules, Memory i al Col·legi del Teatre. Ha format part del projecte T6 al Teatre Nacional amb Voyager i ha dirigit diversos espectacles com ara Fang i setge al Teatre Victoria de Barcelona, Pluja al Temporada Alta, actualment en gira, o Life's spoiler a la Sala Flyhard. Alejo Levis, de la seva banda, és un creador audiovisual amb formació en arts escèniques que ha dirigit pel·lícules, anuncis de TV, obres de teatre i ha escrit guions i dramatúrgies. Ha estrenat dos llargmetratges: Todo parecía perfecto (2014) i No quiero perderte nunca (2017) que han passat per diversos festivals de cinema. Actualment forma part del jurat del Festival de Cinema de Màlaga. És el creador de les peces audiovisuals de diversos espectacles com ara els de Sangre lunarVoyagerNit de reis. Com a dramaturg ha estrenat Totes les històries d'amor tenen un arbre amb la companyia Indi Gest, El temps immòbilestrenada al Fringe Madrid o Life's Spoiler juntament amb Marc Angelet. 

  • Compartir