Sou a: Inici / Noticies / FINALITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL CURS DE CONEIXEMENT DE LA SOCIETAT CATALANA

FINALITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL CURS DE CONEIXEMENT DE LA SOCIETAT CATALANA

El curs ha comptat amb 26 participants de 7 nacionalitats diferents
18-11-2023
FINALITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL CURS DE CONEIXEMENT DE LA SOCIETAT CATALANA

Fi curs

El passat divendres 17 de novembre va finalitzar la cinquena i última edició de l'any del Curs de Coneixement de la Societat Catalana que organitza el Servei d'Atenció a les Migracions de l'Ajuntament d'Igualada. Aquest curs s'emmarca en la Llei d'Acollida de les Persones Immigrades i de les Retornades a Catalunya i el Decret 150/2014, de 18 de novembre, que regula el Servei de Primera Acollida.

El curs, que s'ha fet presencial, ha constat de vuit sessions durant les quals els participants s'han apropat a la història, la geografia i la cultura catalana, així com a les festes locals i el funcionament dels serveis públics. També han impartit classes el Centre d'informació per a treballadors estrangers (CITE), una referent d'Atenció a Ciutadania del CAP urbà i la policia local.

Enguany hi han participat 26 alumnes de fins a set nacionalitats diferents (Brasil, Colòmbia, Hondures, Marroc, Perú, Ucraïna i Veneçuela). Molts dels alumnes han arribat a Igualada en els últims mesos i encara no havien tingut temps de conèixer bé la ciutat i la cultura de la societat d'acollida.

En l'última sessió els alumnes van fer una visita a l'Ajuntament d'Igualada, i van ser rebuts al saló de sessions consistorial per la regidora d'Acció Social de l'Ajuntament d'Igualada, Sandra De La Iglesia.

El grup ha estat molt interessat i participatiu, i l'experiència ha estat enriquidora. Per part dels participants s'ha fet una valoració molt positiva.

  • Compartir
Pertany a: