Sou a: Inici / Noticies / Inaugurada la quarta edició del certamen fotogràfic FineArt

Inaugurada la quarta edició del certamen fotogràfic FineArt

L’acte inaugural ha comptat amb la presència del Conseller de Cultura, Santi Vila, que ha estat acompanyat per les autoritats locals i els responsables de l'esdeveniment.
26-02-2016

Aquest divendres 26 de febrer s’ha inaugurat la 4a edició de FineArt Igualada al Museu de la Pell d’Igualada, el festival que omple la ciutat amb exposicions de fotògrafs d'arreu. L’acte inaugural ha comptat amb la presència del Conseller de Cultura, Santi Vila, que ha estat acompanyat per les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, i del regidor de Cultura, Pere Camps, els membres de l’Agrupació Fotogràfica Igualada, organitzadors de l’esdeveniment, a més del comissari de l’exposició d’Eugeni Forcano, Daniel Giralt Miracle.

Aquesta inauguració ha estat més emotiva que les anteriors al pensar en la consolidació d’aquest esdeveniment que celebra enguany la seva quarta edició i, en recordar la figura de qui va ser tinent d’alcalde, Josep Miserachs, que va ser un dels impulsors d’aquest festival. Tot un repte que es va emprendre al 2012 de la mà de l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica i, que avui és un referent nacional. En el seu discurs el conseller Santi Vila ha agraït a la ciutat el fet de tenir un esdeveniment d’aquestes característiques que ens permet “presumir que som un país sensible a protegir el patrimoni, que la sabem posar al servei del present per crear futur". A partir d’avui i fins el 20 de març, la ciutat d’Igualada serà una gran exposició que acollirà més de 1.000 fotografies. Durant 21 dies la ciutat gaudirà d’una mostra dels treballs de trenta-tres fotògrafs d’arreu del món, deu escoles de fotografia i dos col·lectius, a més d’oferir altres activitats culturals entorn de la temàtica: visites guiades, projeccions de pel·lícules, tallers de fotografia per a adults i nens i presentacions de llibres. Tot un espectacle pensat per a gaudir de la fotografia en totes les seves vessants.

(*notícia via FineArt)

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir