Sou a: Inici / Noticies / 'Incerta glòria' al Cicle Gaudí

'Incerta glòria' al Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
21-09-2017

Aquest dijous, 21 de setembre, a les 20h, torna una nova proposta del Cicle Gaudí de cinema català a l'Ateneu Cinema d'Igualada. La pel·lícula projectada serà Incerta glòria, dirigida per Agustí Villaronga, estrenada aquest any 2017 i protagonitzada per Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla, Bruna Cusí, Luisa Gavasa, Terele Pávez, Fernando Esteso i Juan Diego.

Argument · El front d’Aragó, 1937. Lluís (Marcel Borràs), un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica vídua de la qual s’enamora, la Carlana (Núria Prims), que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca. El millor amic del Lluís, el Soleràs (Oriol Pla), un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona el seu fill i la seva dona, de qui ell està secretament enamorat. Quan la Trini (Bruna Cusí) arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i s’estableix entre ells dos un “estat de guerra” que farà trontollar tots els seus fonaments morals. Una pel·lícula on el rerefons d’una guerra fa aforar les passions humanes amb tota la seva intensitat.

Es poden adquirir les entrades anticipadament en aquest WEB.

El Cicle Gaudí · El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que vol contribuir a la difusió de les produccions cinematogràfiques catalanes. Després d'una primera programació que es va dur a terme l'any 2016 amb molt bona acollida per part del públic, aquest 2017 el cicle es desenvolupa en una trentena de sales de les quatre províncies catalanes. Es pot consultar més informació de la proposta AQUÍ.

  • Compartir