Sou a: Inici / Noticies / Incident durant l'Estiuet al Molí Nou

Incident durant l'Estiuet al Molí Nou

Un menor de 7 anys que participava en l’Estiuet ha estat evacuat aquest dimecres al matí a l’hospital de Sant Joan de Déu
18-07-2018

Un menor de 7 anys que participava en l’Estiuet, el casal organitzat pel departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada, ha estat evacuat aquest dimecres al matí a l’hospital de Sant Joan de Déu, després d’un incident a la piscina municipal del Molí Nou.

Segons les primeres informacions, els companys i els monitors s’han adonat immediatament que l’infant presentava algun tipus de problema i quedava submergit, l’han tret de l’aigua i el socorrista li ha practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar. En pocs minuts ha intervingut també el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i, havent recuperat la respiració, l’han traslladat amb helicòpter medicalitzat al centre hospitalari.

Des de l’Ajuntament d’Igualada s’ha informat de seguida la família i se’ls ha acompanyat a Sant Joan de Déu. També s’han activat recursos de suport psicològic per si calgués fer costat a algun dels companys del menor.

  • Compartir