Sou a: Inici / Noticies / Inici de les actuacions del Pla d’asfaltatge 2020

Inici de les actuacions del Pla d’asfaltatge 2020

24-11-2020

Aquests propers dies s’iniciaran les obres incloses en el Pla d’asfaltatges 2020, que inclou la reparació dels carrers del Sol, entre Baixada de la Unió i Creueta, el carrer Alt Camp, al barri de Sant Jaume Sesoliveres, la calçada nord del Passeig Verdaguer entre l’avinguda Pau Casals i el carrer Lleida, la zona blanca del carrer Comarca, la zona blanca de la Sagrada Família, els carrers Gran Bretanya i Alemanya, entre Avinguda Països Catalans i carrer França així com el carrer Itàlia entre els carrers Gran Bretanya i Alemanya. El cost del projecte és de 300.000,00 euros.

Les actuacions s’iniciaran al carrer Alt Camp, seguint la línia d’actuació iniciada al barri de Sesoliveres l’any 2018. En el cas del carrer del Sol, la reparació de l’asfalt, que està molt malmès, va lligada amb la creació d’una nova vorera sud. També s’actua en dues zones blanques que ja estan operatives amb la finalitat de millorar aquests aparcaments gratuïts i eliminar-hi la pols o el fang els dies de pluja. A més, bona part del gruix del pla d’asfaltatge se centra en el polígon industrial de les Comes, que ja és objecte d’una important actuació de millora.

Durant la presentació del Pla, el regidor de Mobilitat i Sostenibilitat, Miquel Vives, ha destacat que “el fet que els accessos a les nostres zones industrials i comercials estiguin en perfecte estat és una millora competitiva respecte a d'altres ciutats. Si es vol ser referent, cal facilitar la connectivitat, i això no es fa només creant nova estructura, sinó també aprofitant i fent més útil també la que ja tenim”.

  • Compartir
Pertany a: