Sou a: Inici / Noticies / Inscripcions per al Torneig Caga Tió

Inscripcions per al Torneig Caga Tió

Aquesta iniciativa del Patronat Municipal d’Esports i l’Ajuntament d’Igualada proposa esport per als infants durant el Nadal.
02-12-2014

El Torneig de Nadal Caga Tió d’Igualada, una iniciativa impulsada pel Patronat Municipal d’Esports i l’Ajuntament d’Igualada, celebrarà enguany la seva 23a edició i ja ha obert les inscripcions, que es podran efectuar fins el proper 13 de desembre en aquest WEB. A la mateixa pàgina es pot consultar tota la informació relativa al torneig.

Com ja és tradició, amb l’arribada de les dates nadalenques, el complex esportiu de Les Comes acollirà una proposta que, entre els dies 27 i 31 de desembre, serà novament una alternativa d’esport i lleure per als més petits de la ciutat. Entre els dies 27 i 30 es disputarà el torneig aleví, infantil i cadet, podent escollir entre bàsquet, futbol, handbol i voleibol. Els dies 30 i 31 de desembre, en canvi, serà el torn de prebenjamins i benjamins, també amb quatre esports, bàsquet, futbol, handbol i mazaball.

En l’edició 2013, el Caga Tió va comptar amb 174 equips inscrits i un total de 972 nens i nenes i va tenir un director, sis coordinadors i fins a 84 àrbitres.

  • Compartir