Sou a: Inici / Noticies / Inscripcions per l'edició 2015 del Torneig Caga Tió

Inscripcions per l'edició 2015 del Torneig Caga Tió

Els participants s’estructuraran en dues categories, el vuitè Torneig Prebenjamí i Benjamí i el vint-i-quatrè Torneig Aleví, Infantil i Cadet.
01-12-2015

El departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada ha obert les inscripcions per participar en el Torneig de Nadal Caga Tió, una iniciativa que compta també amb el suport del Consell Esportiu de l’Anoia. El torneig celebrarà enguany la seva 24a edició  i té com a objectiu que tots els nens i nenes de la ciutat puguin esperar l’arribada del Nadal practicant esport. Les competicions es duran a terme al complex esportiu de Les Comes entre el 23 i el 30 de desembre i els interessats a prendre-hi part ja poden inscriure’s a través del web www.torneigcagatio.cat, fins el proper 12 de desembre.

L’organització ha proposat la combinació de diferents modalitats esportives i ha ordenat les competicions per categories. Així, els més petits, els nens i nenes nascuts entre els anys 2006 i 2009, podran participar del 8è Torneig Prebenjamí i Benjamí que es durà a terme els dies 23 i 24 de desembre de 2015. Els equips participants disputaran partits de bàsquet, futbol, handbol i mazabol. I, d’altra banda, els nois i noies nascuts entre els anys 2001 i 2005 podran participar en el 24è Torneig Aleví, Infantil i Cadet . Els seus partits es disputaran els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2015 i podran decidir de quin o quins esports participar, escollint entre bàsquet, futbol, handbol i voleibol. Les normatives general i específiques de cada esport es poden consultar al mateix web.

En l’edició 2014, el Caga Tió va comptar amb 169 equips inscrits i prop d’un miler de joves esportistes participants.

  • Compartir