Sou a: Inici / Noticies / 'Jean-François i el sentit de la vida' al Cicle Gaudí

'Jean-François i el sentit de la vida' al Cicle Gaudí

Passat l'estiu, el Cicle Gaudí de cinema català torna a l'Ateneu Cinema d'Igualada aquest dijous, 20 de setembre
19-09-2018

Passat l'estiu, el Cicle Gaudí de cinema català torna a l'Ateneu Cinema d'Igualada aquest dijous, 20 de setembre, amb el film Jean-François i el sentit de la vida. La pel·lícula, estrenada el passat mes de juliol, compta amb la direcció de Sergi Portabella i la protagonitzen Max Megías, Claudia Vega, Àgata Roca, Pau Durà i Theo Cholbi.

Els neguits de l'adolescència · En Francesc és un noi solitari de tretze anys que un dia, a l’escola, descobreix El mite de Sísif, d’Albert Camus i queda fascinat per les idees del filòsof. A partir d’aquest moment es fa dir Jean-François, es posa la jaqueta coll pujat i decideix convertir-se en existencialista. El seu nou objectiu serà anar a Paris a trobar Camus. La Lluna, una adolescent que viu el present, l’acompanyarà a la seva aventura amb una única condició: fer una parada pel camí per retrobar-se amb el noi francès amb qui va tenir una historia l’estiu passat. Junts emprenen un viatge per, amb Camus o sense ell, descobrir quin és el sentit de la vida.

Es poden adquirir les entrades anticipadament en aquest WEB.

El Cicle Gaudí · El Cicle Gaudí és una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català amb suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i diferents ajuntaments, que vol contribuir a la difusió de les produccions cinematogràfiques catalanes. Després d'una primera programació que es va dur a terme l'any 2016 amb molt bona acollida per part del públic, aquest curs 2017/2018 el cicle es desenvolupa en una trentena de sales de les quatre províncies catalanes.

Es pot consultar més informació de la proposta AQUÍ.

  • Compartir