Sou a: Inici / Noticies / Joan Valentí recitarà J.V. Foix a De Pell Sensible

Joan Valentí recitarà J.V. Foix a De Pell Sensible

Aquest recital clourà l’actual temporada del cicle poètic i musical, que tornarà al setembre amb Margarit, Formosa, El Hachmi i Shakespeare.
13-06-2016

El proper dissabte, 18 de juny, l’Adoberia de Cal Granotes d’Igualada acollirà a les 20h el darrer recital de la temporada del cicle de música i paraules De Pell Sensible. En aquesta ocasió anirà a càrrec del conegut actor igualadí Joan Valentí, que recitarà versos de J.V. Foix, acompanyat pel músic també igualadí Martí Marçal.

Josep Vicenç Foix i Mas (Barcelona, 1893 - 1987) va ser un poeta, periodista i assagista català, un dels més destacats de les avantguardes literàries. Ell mateix es definia no com a poeta, sinó com a investigador en poesia. La presentació de l’autor anirà a càrrec de la professora i filòloga Mercè Badal, que ha estat l’encarregada de fer la tria dels poemes i dels fragments que es recitaran.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada al preu 6 euros al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) o a la mateixa taquilla de Cal Granotes (Baixada de la Unió, s/n) una hora abans del recital a 8 euros. L’aforament és limitat a noranta persones.

La següent temporada del cicle DePellSensible es reprendrà el mes de setembre, amb quatre nous recitals, dedicats a Joan Margarit, Feliu Formosa, Najat el El Hachmi i William Shakespeare.

 

  • Compartir