Sou a: Inici / Noticies / Jornada de networking a Igualada dins del programa Atenea

Jornada de networking a Igualada dins del programa Atenea

Una quinzena de dones amb perfil professional alt contacten amb nou empreses de l’Anoia per trobar una feina adequada a la seva qualificació
15-03-2019

Una quinzena de dones i nou empreses han participat aquest dijous, 14 de març  en la jornada de networking del programa Atenea a Igualada, organitzada des d’Ig-Nova Ocupació. La sessió permet generar oportunitats professionals per a les participants, i a les empreses i reclutadors tenir coneixement de potencials candidates per a cobrir possibles vacants d’ocupació. La tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida a l’activitat.

L’activitat de networking amb empreses és una de les sessions de generació d’oportunitats professionals del programa Atenea i adopta el format d’un Speed Dating. Cada candidata fa una ronda per tots els selectors i ha d’exposar en el temps acordat el seu perfil professional. Posteriorment, es fa una taula rodona d’anàlisi i conclusions per part de les candidates i les empreses. Algunes de les empreses que han participat en aquesta edició són Eurofirms, Grup Català de Treball, Adecco, Randstad, Grup Carles Gestió i projectes, Indústries Valls, EVO Retail i Waterologies.

Atenea és un programa innovador en el terreny de la igualtat d'oportunitats en el mercat de treball, impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l'Anoia. Fomenta la inserció laboral de dones que tenen un alt nivell de qualificació professional i que, tot així, tenen dificultats alhora d’integrar-se al món laboral, o bé de promocionar-se dins l’empresa. Durant el 2019 hi participaran 30 dones amb perfil professional alt, ja sigui amb una titulació tècnica superior o universitària o bé amb una trajectòria professional consolidada, que volen ocupar llocs de treball adequats als seus perfils. El projecte va arrencar a mitjans de gener amb un primer grup de 15 participants amb el qual s’està treballant durant tot el primer trimestre. El segon grup, amb 15 dones més, s’iniciarà a l’abril i treballarà durant el segon trimestre.

El programa Atenea inclou tutories individuals on les participants reben orientació i se les ajuda a elaborar el seu propi projecte professional. D’altra banda es fan sessions de grup, amb tallers d’educació emocional i d‘altres per treballar estratègies i tècniques per a la recerca activa de feina. A més, el programa també inclou pràctiques laborals en empreses.

Aquesta actuació es troba emmarcada en el projecte Treball a les 7 Comarques i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels Programes de Suport al Desenvolupament Local. Per a més informació, es pot contactar amb Ig-Nova Ocupació, al carrer Lleida 78 d’Igualada,  trucar al 93 805 57 10 o bé enviar un correu electrònic a .

 

  • Compartir