Sou a: Inici / Noticies / Jornada d'innovació TIC en el sector tèxtil

Jornada d'innovació TIC en el sector tèxtil

Amb representants d’empreses pioneres en innovació i en el sector tèxtil, aquesta jornada vol donar a conèixer com poden ajudar les TIC a la indústria tèxtil
10-11-2016

El proper dimecres, 23 de novembre, tindrà lloc la Jornada d’Innovació TIC en el Sector Tèxtil organitzada pel Centre Tecnològic de Catalunya (CTecno), amb la col·laboració i participació de la Diputació de Barcelona i el suport de l'Ajuntament d'Igualada.

La indústria tèxtil, en la qual Catalunya és capdavantera, constitueix un sector heterogeni i divers que comprèn un ampli nombre d’activitats productives. Dins d’aquestes activitats es poden trobar des de la producció de les fibres, fins l’elaboració dels articles tèxtils que arriben al consumidor. Però quina és la presència de les TIC en totes les parts del procés de producció tèxtil? Amb representants d’empreses pioneres en innovació i en el sector tèxtil, aquesta jornada vol donar a conèixer com poden ajudar les TIC a la indústria tèxtil.

La benvinguda anirà a càrrec de l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, i el vicepresident del CTecno, Jordi William Carnes. Llorenç Valverde pronunciarà la conferència Com una innovació tèxtil va catapultar les tecnologies digitals i, posteriorment, hi haurà una taula rodona moderada per Miquel Soler, director del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil de l’Escola de teixits de Canet de Mar, amb la participació de Rafael Abenoza, gerent tècnic d’Intarex, Llorenç Palomas, director comercial i de màrqueting a Trilogi (TLG Commerce), Raúl Sánchez Peral, sales specialist a Ricoh Spain IT Service, Lídia Morcillo, managing assistant head of innovation a Fitex i Batis Tort, TIC-financial manager a Sita Murt.

La jornada tindrà lloc a l'Adoberia Bella d’Igualada i l’horari previst és de 10 a 14h.  Les inscripcions, gratuïtes, es poden formalitzar AQUÍ

  • Compartir