Sou a: Inici / Noticies / Jornada formativa per regidors i consellers de Joventut

Jornada formativa per regidors i consellers de Joventut

Amb el lema Intervenir en Joventut des del món local, l’objectiu era millorar el seu coneixement i generar debat.
17-11-2015

La direcció general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, va organitzar a l’Espai Cívic Centre dissabte passat, 14 de novembre, unes jornades de formació adreçades a responsables polítics de Joventut del món local. Hi van participar una trentena de regidors i regidores d’aquest àmbit i consellers i conselleres comarcals de la Catalunya Central.

Amb el lema Intervenir en Joventut des del món local, l’objectiu era millorar el coneixement dels càrrecs electes sobre les polítiques de Joventut i sobre els recursos existents per a desenvolupar-les a nivell local. A banda d’oferir formació teòrica i pràctica, la trobada va contribuir a generar debat i intercanvi d’experiències entre els polítics locals i comarcals.

A l’acte  hi  van assistir el director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, la tinent d'alcalde d’Acció Social d’Igualada, Carme Riera, la regidora de Joventut, Patrícia Illa, el president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, un representant de la Federació de Municipis de Catalunya, i el coordinador territorial de Joventut a Barcelona, Oriol Martín, entre altres representants del món local. Tots els participants van interrompre la jornada al migdia per participar en el minut de silenci que es va convocar a la Plaça de l’Ajuntament per condemnar els atemptats de París.

 

  • Compartir