Sou a: Inici / Noticies / Jornada participativa sobre el futur del Rec oberta a tothom

Jornada participativa sobre el futur del Rec oberta a tothom

Els veïns d’Igualada es trobaran amb els equips d’arquitectes i urbanistes seleccionats a la Consulta de Projectes pel Barri del Rec
24-03-2017

Aquest dissabte 25 de març es farà al Museu de la Pell i a l’Adoberia Bella una Jornada Participativa sobre el futur del barri del Rec d’Igualada per tal que els 15 equips d’arquitectes i urbanistes seleccionats pel Jurat de la Consulta de Projectes es trobin amb veïns i entitats d’Igualada per conèixer de primera mà les seves inquietuds i aspiracions.

La Jornada, organitzada per l’Ajuntament d’Igualada, és oberta a tothom i durarà tres hores: de 10h del matí a 13h del migdia. La sessió començarà a les 10h amb una taula rodona a l’auditori del Museu de la Pell d’Igualada i continuarà a l’Adoberia Bella amb diverses taules temàtiques i un speed dating entre els assistents per tal que els equips de professionals puguin interlocutar directament amb els igualadins que els vulgui traslladar les seves opinions i idees sobre el futur del barri. Per assistir a la Jornada no cal inscripció prèvia.

La Consulta de projectes pel Barri del Rec d’Igualada · El projecte porta per títol “Repensant el barri del Rec” i es tracta d’un concurs d’idees impulsat per l’Ajuntament d’Igualada en col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya, i amb implicació activa de la ciutadania per tal de fer l’exercici col·lectiu d’imaginar com ha de ser el barri més emblemàtic d’Igualada en un futur. L’objectiu és que la consulta generi noves idees i que connecti el Rec amb projectes similars de reconstrucció de barris industrials d’arreu del món.

Tota la informació relacionada amb la consulta es troba al WEB de la consulta.

  • Compartir