Sou a: Inici / Noticies / Jornada sobre seguretat alimentària en establiments minoristes

Jornada sobre seguretat alimentària en establiments minoristes

S'hi presentarà la 'Guia per a l’aplicació d’autocontrols als establiments minoristes d’alimentació', editada per l’Ajuntament, s'aportaran testimonis i es resoldran dubtes
20-10-2016

La regidoria d’Entorn Comunitari de l’Ajuntament d’Igualada, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha programat la jornada Facilitant la gestió en seguretat alimentària per al proper dimecres, 26 d’octubre, a les 10:30h.

Aquesta proposta s’adreça als titulars dels establiments minoristes d’alimentació, que sovint troben dificultats a l’hora d’adoptar els autocontrols obligatoris que han d’aplicar als seus locals. Es presentarà la Guia per a l’aplicació d’autocontrols als establiments minoristes d’alimentació, editada per l’Ajuntament d’Igualada, es donaran recomanacions i es resoldran dubtes dels assistents.

La sessió inclourà una ponència a càrrec d’Esther Barberà, del Servei de Salut Pública de la Diputació, testimonis a càrrec de tècnics de seguretat alimentària i de protecció de la salut de la mateixa Diputació i de l’Ajuntament, i experiències de gerents de dos establiments de la ciutat, El Mesón del Abuelo i El Saüc. Per cloure la jornada hi haurà un torn obert de paraules i consultes. Hi assistiran el regidor d’Entorn Comunitari de l’Ajuntament, Fermí Capdevila, i la diputada delegada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez.

Les inscripcions, gratuïtes, estan limitades a quaranta persones. Cal trucar al telèfon 93 803 19 50, extensió 419, de dilluns a divendres, de 8 a 14h, abans del 25 d’octubre. Tots els assistents rebran un certificat d’assistència i una còpia de la guia d’autocontrols.

  • Compartir