Sou a: Inici / Noticies / Jornada solidària amb els refugiats 'Mans a ritme de cor'

Jornada solidària amb els refugiats 'Mans a ritme de cor'

Una marató de massatges en què els millors terapeutes posaran els seus serveis a disposició de tothom que vulgui fer una donació en benefici de les persones refugiades
19-04-2017

Terapeutes en Acció, seguint la iniciativa d’Hidramar, i amb el suport d’Igualada Solidària i del departament de Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada, organitza aquest dissabte, 22 d’abril, una jornada lúdica, festiva, relaxant i diferent, oberta a tothom i amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre una de les principals crisis humanitàries de l’actualitat. Amb el lema “Mans a ritme de cor, avui i aquí volem acollir” la jornada es dedicarà a les persones refugiades que han d’arribar a Igualada.

S’ha previst una marató de massatges de qualitat a la Plaça de Cal Font, entre les 10 i les 20h, en què els millors terapeutes posaran els seus serveis de manera altruista a disposició de tothom que vulgui gaudir d’una estona relaxant i, a canvi, fer una donació en benefici de les persones refugiades. També hi haurà un espai on hi haurà massatges per a nens fet per nensde 11 a 13h i de 17 a 19h. Aquesta activitat serà possible gràcies als infants que estan fent ioga com activitat extraescolar a l’Escola Ramon Castelltort i a aquells que els dissabtes fan ioga en família a Hidramar.

  • Compartir