Sou a: Inici / Noticies / Joves d’Igualada creen documental 'Bakolo - 5 dies de bolo'

Joves d’Igualada creen documental 'Bakolo - 5 dies de bolo'

L’activitat es desenvolupa en el marc de l’Estiu Jove, compta amb la col•laboració de Diego Paqué i el resultat s’estrenarà divendres vinent.
18-07-2016

En el marc de les activitats de l’Estiu Jove d’Igualada, coordinades per l’equipament juvenil La Kaserna, i conjuntament amb el cantautor Diego Paqué, el departament de Joventut de l’Ajuntament ha volgut estimular i treballar el vessant més artístic i d’expressió entre el joves. D’aquí neix la idea d’enregistrar un petit documental que mostrarà com aquests poden crear, des de zero i amb els recursos mínims, un espectacle multidisciplinar. Aquest espectacle documental porta per títol Bakolo - 5 dies de bolo.

El passat 14 de juliol es va dur a terme una reunió informativa perquè els joves connectessin amb el món de l’espectacle i l’escenografia i perquè coneguessin aquest projecte creatiu. Hi van assistir nois i noies entre 16 i 25 anys amb curiositat per la pintura, la dansa, la música o la interpretació, i d’aquesta trobada ha nascut la base artística del grup. En aquest projecte, però, també hi tenen cabuda joves que estiguin interessats en el món del so, les llums i la gravació, que formaran el seu vessant tècnic.

Aquest dilluns, 18 de juliol, s’ha iniciat a l’Escorxador d’Igualada aquesta experiència, i s’allargarà fins dijous, cada dia de 18 a 20h. Divendres, a les 21h, al mateix Escorxador s’hi farà l’acte de presentació, obert al públic i gratuït. Serà un espectacle viu, dinàmic i sorprenent, creat pels joves de la ciutat només en cinc dies.

 

  • Compartir