Sou a: Inici / Noticies / Justo Molinero porta el seu últim espectacle a l'ateneu el 17 de març

Justo Molinero porta el seu últim espectacle a l'ateneu el 17 de març

'El hombre, la gran chapuza de Dios' proposa un bon grapat de peces teatrals breus que juguen amb l’humor per fer passar una bona tarda als espectadors
09-03-2018

El popular locutor de Radio TeleTaxi, Justo Molinero, i Los Descastaos tornen a Igualada amb el seu nou espectacle, El hombre, la gran chapuza de Dios. La funció serà el proper dissabte, 17 de març, a les 17:30h, al Teatre Municipal l’Ateneu.

El preu de les entrades és de 25 i 30 euros i es poden comprar al web de Radio TeleTaxi o al Punt de Difusió Cultural i Turística d’Igualada (c/ Garcia Fossas, 2) de dimarts a dissabte de 18:30 a 20:30H i el dissabte d'11 a 14. També des d’una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre.

Justo Molinero i Juan Carlos Gil dirigeixen un espectacle delirant, en clau d'humor, en què s'explica l'inici de l'home i com Déu es va equivocar. Els sainets han estat escrits  per José Cedena i hi ha un entremès dels germans Álvarez Quintero. Les rialles estan assegurades amb un humor senzill que arriba a tothom. A l'espectacle se sabrà, d'una manera diferent, com Déu va crear l'home i el nyap que va fer,  com va crear a Eva a més de les coses, de la poma, la bondat i la maldat.

En aquesta ocasió, se sumen al repartiment dos dels locutors més estimats per l'audiència de l’emissora: María José Cordero i Richard Bartomeu i hi haurà d’artista convidat Antonio Cortés i la música en directe de Manolo Zafra.

En aquest espectacle no hi manquen els embolics, les confusions i les riallades. El públic es divertirà amb una boja història sobre la creació; els estira i arronsa d'una parella en què Molinero ha de fer tot el possible per agradar a una bonica sevillana; una autoescola amb alumnes maldestres, i un bon grapat de peces teatrals breus que juguen amb l’humor per fer passar una bona tarda als espectadors.

  • Compartir