Sou a: Inici / Noticies / L'1 de juliol torna el Fàtima té Salsa

L'1 de juliol torna el Fàtima té Salsa

Enguany, el concurs de tapes arriba a la 23a edició i el concurs infantil celebra la seva tercera convocatòria
26-06-2017

El Centre Cívic de Fàtima organitza el proper dissabte, 1 de juliol, la 23a edició del Fàtima té Salsa, una jornada inspirada en aquest ritme caribeny que se celebra anualment i que es complementa amb una proposta gastronòmica, musical i festiva com és el tast de tapes a l’aire lliure. Se celebrarà, com és habitual, al Parc de Valldaura i al mateix Centre Cívic.

A les 11h es durà a terme el tercer Concurs Infantil de Tapes, al Centre Cívic. Tot seguit, entre les 12:30 i les 13:30h, els participants en el 23è Concurs de Tapes per adults hauran de lliurar les seves elaboracions al mateix edifici. A tots els participants en aquests concursos se’ls lliurarà un obsequi i hi haurà premis per als tres primers classificats.

A partir de les 20:30h i fins les 2h de la matinada tindrà lloc la Festa de la Tapa al Parc de Valldaura i la degustació tindrà preus a partir de 2 euros cada tapa. Des de les 22h, en aquest mateix espai, actuarà l’orquestra Moonlight i, a partir de les les 23h, es durà a terme el lliurament de premis tant del concurs de tapes per adults com del concurs infantil.

 

  • Compartir