Sou a: Inici / Noticies / L'11 de març, aniversari del Centre Cívic de Fàtima

L'11 de març, aniversari del Centre Cívic de Fàtima

Tallers, jocs, inflables, actuacions dels alumnes del centre i una xocolatada per a celebrar aquesta data
06-03-2017

El Centre Cívic de Fàtima d’Igualada celebra aquest any 2017 el 22è aniversari de la seva posada en marxa, que es va produir el 1995. Com es fa anualment per aquestes dates, els responsables del centre i les entitats i col·lectius que hi estan implicats han preparat un seguit d’activitats per aquest dissabte, dia 11 de març, que estaran obertes al barri i també al conjunt de la ciutat.

Al matí, entre les 11 i les 14h, tindrà lloc una xocolatada, jocs gegants, un taller de cuina infantil, inflables i diferents activitats per a totes les edats, especialment pensades per a gaudir en família i per als més menuts. A les 12:30h es durà a terme la inauguració de l’exposició dels treballs fets per l’alumnat de l’equipament cívic.

A la tarda, a les 17h, se celebrarà novament la iniciativa De collita pròpia, amb actuacions de totes les persones que al llarg de l’any participen en diferents classes, com ara dansa i balls, cant, gimnàstica o conversa en català i, com a final de festa, hi haurà pastís per a tots els assistents. En cas de pluja, aquesta activitat es desenvoluparà a l’auditori de l’Institut Pere Vives Vich.

Aquestes activitats les coordina el departament d’Entorn Comunitari de l’Ajuntament d’Igualada.

  • Compartir