Sou a: Inici / Noticies / L'11 de març Igualada celebrarà La Gran Plantada

L'11 de març Igualada celebrarà La Gran Plantada

Aquest 4 de març ja s’ha celebrat la jornada prèvia, amb un taller per a preparar les llavors que se sembraran la setmana vinent
04-03-2017

El proper dissabte, 11 de març, Igualada celebrarà la segona jornada de La Gran Plantada. La Xarxa per la Inclusió d’Igualada, formada per l’Ajuntament i diferents entitats i serveis, impulsa aquesta activitat, enfocada a plantar cara a elements com el racisme, la intolerància,  la supèrbia i l’egoïsme i a estimular, en canvi, valors positius com la inclusió, la solidaritat, l’intercanvi, la cultura i l’aprenentatge.

Aquest dissabte, dia 4, s’ha celebrat la jornada prèvia, amb un taller a Cal Font en què petits i grans han preparat boles nendo nango. Es tracta de boles de terra i llavors que s’elaboren manualment i que, posteriorment es llançaran en un camp obert perquè germinin i, amb el pas del temps, donin pas a nous arbres que representin aquests valors positius per a la societat.

Aquesta segona jornada se celebrarà l’11 de març, a les 11h, a l’inici del camí de la Font de Can Masarnau, a Les Comes. Hi haurà actuacions musicals, esmorzar per als assistents i es llançaran les llavors en un terreny ja escollit, en una matinal que, com la d’avui, vol ser oberta a tothom i el més participada possible. Es recomana deixar el vehicle estacionat al carrer Parlament de Catalunya i accedir al camí a peu.

Aquesta és una iniciativa conjunta de l’Oficina Tècnica d’Inclusió i Cohesió de l’Ajuntament d’Igualada i nombroses entitats i associacions locals, com l’Associació Gitana de l’Anoia, el Centre Islàmic d’Igualada, el Club Social Aidar, la Fundació Sociocultural Atlas, Dones amb Empenta, el Grup d’Acollida Océano, Coopera’t, el Consorci Sociosanitari d’Igualada, l’Associació per a la Rehabilitació del Malalt Mental de l’Anoia, El Centre d’Atenció i Seguiment a les Addiccions, el Consorci Sanitari de l’Anoia, la Fundació Sanitària Sant Josep, el Casal del Passeig i el Casal del Barri Montserrat.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

 

  • Compartir