Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament aprova nous ajuts a la creació de treball estable i de suport als autònoms

L’Ajuntament aprova nous ajuts a la creació de treball estable i de suport als autònoms

El Departament de Dinamització destina 30.000 euros a les empreses que creen ocupació estable i 9.500 euros a desocupats que es donen d’alta com autònoms
18-12-2019

El Departament de Dinamització Econòmica ha aprovat atorgar 32 noves subvencions destinades a empreses i entitats que hagin creat llocs de treball estable. El pressupost total d’aquesta línea d’ajuts és de gairebé 30.000 euros i la finalitat d’aquesta actuació és fomentar el treball estable al municipi d’Igualada, ja que incentiva les empreses que han formalitzat aquesta modalitat de contractació, que redueix la precarietat laboral.

L’ajut ofert per l’Ajuntament va dels 600 fins als 2.560,79 euros i s’ha atorgat a empreses que han creat ocupació estable entre l’1 de setembre de 2018 i el 31 d’agost de 2019 i emfasitza el suport a aquelles que hagin formalitzat més d’una contractació, també les que es regulen per mitjà de cooperatives i es fa especial atenció als casos en què es contracta treballadors empadronat a Igualada. Cal destacar, en aquest sentit, que de les 57 persones contractades per les empreses subvencionades, 22 tenen domicili a la capital de l’Anoia.

Autònoms

Aquesta setmana el Departament  de Dinamització Econòmica ha aprovat també dinou noves subvencions  a persones desocupades que s’han establert com a treballadors. El pressupost destinat a aquests ajuts per a la posada en marxa d’una activitat econòmica és de gairebé  9.500 euros.

La finalitat de les subvencions, que tenen un import de 500 euros, és incentivar la creació del propi lloc de treball per part de persones que estan en situació d’atur. El suport de l’Ajuntament consisteix, concretament, a sufragar les despeses que comporta la quota d’autònoms per aquells que s’hagin donat d’alta entre l’1 de setembre del 2018 i el 31 d’agost de 2019.

 

  • Compartir