Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada amplia la parada de busos de davant l’Institut Joan Mercader

L’Ajuntament d’Igualada amplia la parada de busos de davant l’Institut Joan Mercader

El canvi permet que estacionin fins a tres autobusos durant l’horari escolar, la resta d’hores l’espai estarà destinat a aparcament habitual
18-04-2024

L’Ajuntament d’Igualada ha ampliat l’espai de para de busos ubicat davant l’Institut Joan Mercader per tal de fer molt més fluïdes les entrades i sortides dels alumnes que es traslladen amb autobús a l’institut des d’altres municipis de la comarca.

En les hores punta en aquest espai s’hi concentren fins a vuit autobusos, la parada de l’institut fins al moment tenia capacitat per un sol autobús, amb aquesta ampliació l’espai s’amplia fins a tres. És a dir, a les entrades i sortides fins a tres autobusos poden estacionar al davant mateix de la porta de l’institut i deixar-hi els alumnes sense obstaculitzar el trànsit mentre fan cua per arribar-hi.

Un espai que es manté com a aparcament fora de l’horari lectiu

El regidor de mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, ha destacat que tal i com s’indica en la senyalització vertical que s’ha col·locat a banda i banda de la parada aquest espai reservat per autobusos només s’utilitzarà en horari lectiu (dies laborables de 7.30h a 15.00h) i durant el període lectiu (de l’1 de setembre al 30 de juny). D’aquesta manera, ha remarcat Vives, “aconseguim que convisquin en un mateix espai dos usos diferenciats que s’adeqüen a les necessitats de cada moment facilitant l’entrada a l’institut en les hores lectives i ampliant l’aparcament per als veïns de la zona a la tarda, caps de setmana i vacances”.

  • Compartir