Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada aprova els pressupostos pel 2022 en el ple del mes de setembre

L’Ajuntament d’Igualada aprova els pressupostos pel 2022 en el ple del mes de setembre

També s’ha aprovat també la modificació de les ordenances fiscals per l’any vinent
29-09-2021

El Ple Municipal del mes de setembre d’Igualada s’ha començat donant compte de les contractacions amb caràcter urgent d’un peó paleta, una monitora i una coordinadora del Casal d’Estiu, un arquitecte i l’aprovació de la contractació de les obres del reparació del forjat del soterrani de la piscina de les comes.

Pel que fa referència a la part resolutiva del ple, el primer punt ha estat l’aprovació per unanimitat de l’addenda complementària al contracte programa entre el departament de Drets Socials i l’Ajuntament en matèria de serveis socials, benestar social i polítiques d’igualtat per implementar noves mesures relacionades amb l’impacte social de la Covid.

El ple també ha aprovat per unanimitat  la modificació de  la plantilla i de la relació de llocs de treball de 2021  del personal funcionari i laboral de l’Ajuntament d’Igualada.

En l’apartat de mobilitat, tots els partits del consistori han aprovat l’adhesió a l’acord nacional  per  a l’Agenda 2030  a Catalunya, i  a l’estratègia catalana de la bicicleta 2025; i, s’inscriu l’Ajuntament d’Igualada a la Setmana de la Mobilitat 2021 i la European Mobility Week

Pel que fa a Hisenda, el ple ha aprovat la modificació de crèdit 3/2021amb els vots favorables de Junts per Igualada, Igualada Som-hi i Ciutadans i l’abstenció d’Esquerra Republicana i Poble Actiu.

També s’ha aprovat la modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2022 amb els vots favorables de Junts per Igualada, l’abstenció d’Igualada Som-hi i els vots contraris d’Esquerra Republicana, Poble Actiu i Ciutadans.

L’ultim punt abans d’iniciar la part de les mocions no resolutives ha estat l’aprovació del pressupost general de l'Ajuntament d'Igualada per a l'any 2022 i les bases, plantilla i  relació de llocs de treball inclosos al mateix. Ha comptat, també, amb els vots a favor de Junts per Igualada, l’abstenció d’Igualada Som-hi i els vots en contra d’Esquerra Republicana, Poble Actiu i Ciutadans.

Finalment els grups han llegit conjuntament un manifest del Dia Munidial de les Persones Grans i del Dia Internacional de la Pau. També han aprovat una moció no resolutiva presentada per Poble Actiu en defensa de la llengua catalana en els mitjans audiovisuals i una moció no resolutiva presentada per Esquerra Republicana contra l'increment dels preus de l'electricitat i una crida a la mobilització de la ciutadania.

  • Compartir
Pertany a: