Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada celebra el ple del mes de juny

L’Ajuntament d’Igualada celebra el ple del mes de juny

S’ha aprovat l’atorgament de medalles segons el reglament de La Policia Local, la ratificació de la xifra oficial de població i els dies festius de 2025
26-06-2024

Aquest dimarts,  26 de juny, s’ha dut a terme el ple ordinari del mes de maig de l’Ajuntament d’Igualada que s’ha iniciat amb la lectura per part de tots els grups municipals del manifest amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Seguidament el ple ha aprovat per unanimitat la ratificació del Decret de l’Alcaldia de la xifra oficial de població a 1 de gener de 2024.

En el segon punt del dia s’ha aprovat el calendari de festes locals 2025 que seran el 22 d’abril de 2025; festivitat del Sant Crist d’Igualada, i el 25 d’agost de 2025; dia de la Festa Major. Aquest punt ha comptat amb els vots favorables de Junts per Igualada i les abstencions de la resta de grups municipals.

El ple també ha aprovat la proposta d'atorgament de medalles segons  reglament  intern de la  Policia Local d'Igualada amb els vots a favor de Junts per Igualada, Igualada Som-hi i ERC i l’abstenció de Poble Actiu.

L’últim punt del ple ha aprovat, amb els vots favorables de tots els grups municipals excepte Poble Actiu que s’ha abstingut, l’addenda  al conveni  entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament  d’Igualada,  per a  la  mutació  demanial interadministrativa objectiva i el lliurament dels  terrenys   afectats per l’execució del projecte d’urbanització de la Via Blava de l’Anoia, fase 1.

Finalment, en la part no resolutiva del ple, s’ha aprovat per unanimitat dels presents una moció no resolutiva d’Igualada Som-hi per tal que figurin a Google Maps els horaris dels busos de Monbus que uneixen Igualada i Barcelona.

 

  • Compartir
Pertany a: