Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada commemora els 140 anys de l’edifici consistorial amb un repàs de la seva història en imatges

L’Ajuntament d’Igualada commemora els 140 anys de l’edifici consistorial amb un repàs de la seva història en imatges

L’arquitecte Carles Crespo ha fet un repàs del procés de construcció i remodelació de l’Ajuntament i seguidament s’ha inaugurat un recull d’imatges històriques a l’espai Igualadiníssim
16-02-2024

L’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dijous 15 de gener l’acte de commemoració dels 140 anys de l’edifici consistorial que ha volgut retre homenatge a la història de l’edifici .

L’acte s’ha iniciat amb la conferència “La casa consistorial. 140 anys d'evolució d'un edifici” a càrrec de l’arquitecte Carles Crespo que ha estat Arquitecte Municipal d’Igualada dins la Unitat de Projectes, entre els anys 1987 a 2023. Crespo, a més, ha estat autor i director del projecte de reforma i ampliació de la Casa Consistorial d’Igualada fet entre els anys 2005 a 2007.

La conferència ha repassat els principals moments històrics de l’edifici i la seva evolució a la vegada que la ciutat d’Igualada.

Un cop acabada la conferència s’ha inaugurat l’espai “Igualadiníssim” ubicat a l’entrada de l’Ajuntament, dedicat a l’edifici consistorial amb imatges històriques dels 140 anys de l’edifici i la seva evolució.

  • Compartir
Pertany a: