Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada convida la ciutadania a implicar-se en la fase de participació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

L’Ajuntament d’Igualada convida la ciutadania a implicar-se en la fase de participació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

El PMUS ha de ser l’eina que permeti fomentar uns desplaçaments més sostenibles i segurs a peu, amb bicicleta, transport públic o vehicle particular a la ciutat
13-07-2020

L’Ajuntament d’Igualada, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està impulsant l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). Aquest Pla inclourà un acurat estudi tècnic sobre la mobilitat i comptarà amb un procés participatiu per implicar la ciutadania en la diagnosi de la situació actual i incorporar les seves propostes de millora pel que fa a la mobilitat a la ciutat.

El PMUS ha de ser l’eina que permeti fomentar uns desplaçaments més sostenibles i segurs al nostre municipi ja sigui a peu, amb bicicleta, transport públic o vehicle privat.

Aquest mes de juliol es reprèn la fase de participació ciutadana. En l’actual context excepcional, però, aquesta fase es desenvoluparà en línia a través de la plataforma ZOOM i caldrà inscripció prèvia de totes les persones interessades.

El proper dimecres, 15 de juliol, a les 19h, es farà una sessió informativa. Posteriorment, es penjarà al web de l'Ajuntament el document de síntesi de les propostes del Pla i s'informarà a la ciutadania dels canals que podran fer servir per comunicar a l'Ajuntament suggeriments i propostes alternatives.

Posteriorment, els dies 21 i 23 de juliol, també a les 19h, se celebraran dues sessions participatives de debat al voltant de la mobilitat a peu, bicicleta i transport públic i l’aparcament i vehicle privat.

La dinamització d’aquesta fase anirà a càrrec de l’empresa Iniciatives i Dinàmiques Comunitàries (INDIC), amb el suport de l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament. Per a participar en aquestes sessions i tallers, cal que envieu un correu electrònic a l’adreça mobilitat@aj-igualada.net o truqueu al telèfon 93 803 19 50.

  • Compartir