Sou a: Inici / Noticies / Finalitza la primera fase de millora del carrer del Rec

Finalitza la primera fase de millora del carrer del Rec

S’ha renovat la pavimentació en el tram on el Rec queda al descobert i en la segona fase s’actuarà davant de l’Adoberia Bella
03-06-2015

L’Ajuntament d’Igualada ha executat la primera fase de millora del carrer del Rec, des del carrer Sant Faust al carrer Joan Mercader, aquell que correspon al tram descobert d’aquesta canalització tan característica i que dóna nom al barri.

Les obres han consistit en la renovació de la pavimentació de formigó a banda i banda, així com també la formació de rases i de passos per a les instal·lacions. Els treballs han inclòs també l’enderroc d’un mur de maçoneria davant de la part del darrera del Museu de la Pell i la seva substitució per una tanca de fusta de les mateixes característiques de la que s’ha instal·lat a l’Adoberia Bella. L’objectiu és que des del Museu es pugui tenir visió del Rec com a element singular.

Les obres, que tenen un pressupost total de 50.000 euros, es duen a terme en dues fases. Una primera, que ha finalitzat coincidint amb una nova edició del REC.0, i la segona, que s’iniciarà un cop finalitzi aquest esdeveniment, i que tindrà una durada aproximada d’un mes. La segona fase de l’actuació, que té el final previst per mitjans de juliol, inclourà treballs de pavimentació davant l’Adoberia Bella, ampliació de voreres, instal·lació de mobiliari urbà com ara bancs, papereres o un aparcament de bicicletes, i el soterrament del cablejat elèctric aeri. L’obra també instal·larà els registres per poder realitzar posteriorment el soterrament del cablejat telefònic.

  • Compartir