Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada ha atorgat la llicència per la construcció del nou edifici que ha d’acollir els serveis de pediatria al costat del CAP Urbà d’Igualada

L’Ajuntament d’Igualada ha atorgat la llicència per la construcció del nou edifici que ha d’acollir els serveis de pediatria al costat del CAP Urbà d’Igualada

El nou edifici comptarà amb 12 espais de consultes i serà una ampliació en horitzontal del CAP amb un sistema modular
26-07-2023

Aquest 13 de juliol l’Ajuntament d’Igualada ha atorgat a l’Institut Català de la Salut la llicència per la construcció del nou edifici que acollirà les instal·lacions del servei de pediatria a Igualada i comarca ubicat en un terreny cedit pel consistori entre el Passeig Verdaguer i l’Avinguda de Pau Casals.

El nou edifici comptarà amb 12 espais de consultes i contempla la construcció d'una ampliació en horitzontal del CAP Urbà d’Igualada, amb un sistema de prefabricació d'arquitectura modular. La proposta té com a objectiu generar la màxima zona verda, generar el mínim impacte en el emplaçament i dotar de qualitat arquitectònica a les consultes d’aquest espai que es destinarà a serveis pediàtrics.

El mes de febrer de l’any passat, l’Ajuntament d’Igualada ja va fer la cessió a l’Institut Català de la Salut d’aquest terreny situat davant l’edifici de la Policia Local amb l’objectiu de fer possible la recuperació del servei de pediatria al Centre d’Atenció Primària Urbà de la ciutat, gestionat per l’Institut Català de la Salut. En aquest edifici es podrà oferir el servei d’atenció pediàtrica i donar servei a la ciutat d’Igualada i també als municipis de la Conca d’Òdena.

Marc Castells, alcalde d’Igualada ha refermat que “els serveis sanitaris de la ciutat són una prioritat i, des de l’Ajuntament hem fet tots els passos perquè la tornada dels serveis de Pediatria a Igualada sigui una realitat el més aviat possible”. Des de l’Ajuntament, assegura Castells, “seguirem exigint que la Generalitat compleixi i el servei de proximitat i qualitat es faci efectiu”.

  • Compartir