Sou a: Inici / Noticies / L’Ajuntament d’Igualada ha cedit un terreny per acollir el servei de pediatria del CAP Urbà

L’Ajuntament d’Igualada ha cedit un terreny per acollir el servei de pediatria del CAP Urbà

El consitori va formalitzar aquest oferiment a l’Institut Català de la Salut per poder ubicar-hi 12 consultes totalment equipades
03-11-2022

L’Ajuntament d’Igualada fa més d’un any que treballa per fer possible la recuperació del servei de pediatria al Centre d’Atenció Primària Urbà de la ciutat, gestionat per l’Institut Català de la Salut.

Des del Consistori, s’ha cedit a la Generalitat un espai al costat de l’edifici del 092, a tocar del CAP Urbà, per tal que aculli 12 consultes totalment equipades on pugui oferir-se el servei d’atenció pediàtrica i donar així servei a la ciutat d’Igualada i també als municipis de la Conca d’Òdena. L’oferiment d’aquest espai municipal va formalitzar-se al mes de febrer amb un decret d’alcaldia prèvies converses i estudis amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El projecte es troba actualment en fase de licitació i des de l’Ajuntament d’Igualada es demana a la Generalitat de Catalunya que acceleri el retorn d’aquest servei a la ciutat i eviti així que les famílies usuàries hagin de canviar de municipi. Marc Castells, alcalde d’Igualada ha refermat que “els serveis sanitaris de la ciutat són una prioritat i, en aquest sentit, exigirem que la Generalitat compleixi i el servei sigui una realitat molt aviat”.

 

  • Compartir